Tente Firması İstanbul Etiler

Etiler Tente

Etiler Tente Sistemleri ve tentelerin montajını yapan firmamız çok uygun fiyatlar ile Etilerde tenteci hizmeti vermektedir. Ücretsiz Keşif hizmetimiz bulunmaktadır.

Etiler Tenteci Başlıca üretimini yaptığımız tente modellerini üst kısımdaki menümüzü kullanarak inceleyebilirsiniz.

Etiler Tente

Etiler Tente Sistemleri

Etiler Tente Sistemleri konusunda sizlere mükemmel hizmet anlayışı ile hizmet veren ve yine sizlere kafanızdaki tente modeli konusun da yardımcı olup tasarlayan Form tente sektörün de öncü firma olmaya devam etmektedir.

Sizlere manuel ve otomatik tente sistemleri olarak seçenekler sunmaktayız.Kafanız da tasarladığınız tente modelini belirttiğiniz seçenekteki gibi yapıp sizlere sunuyoruz.

Ayrıca kullandığımız kumaş kalitemiz ve uzman işçiliğimiz ile sizlere en iyi hizmeti sunmaya çalışıyoruz.

Tente Bakımı Neden Yapılmalıdır ?

Tentelerinizin 2 yıl da bir periyodik olarak bakım işlemi yapılması lazımdır.Bu bakım işlemi yağlama işlemi şeklinde olmaktadır.

Bu işlemi bizden yardım alabilir yada kendinizde yapabilirsiniz.Fakat kumaş değişikliği ister ya da açma kapama mekanizmasında sorun olduğunda bizden yardım almanız gerekecektir.

Etiler Tenteci Firma

Her zaman en iyi hizmeti sunmaya çalışmaktayız.Ücretsiz keşif hizmeti sunmaktayız.Sizde arayın ve sizlere uygun fiyatlar da bilgi verip daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Firma İletişim Bilgileri

Firmamıza GSM 0536 964 30 49  TEL 0212 512 44 06 bu numaralardan ulaşabilirsiniz.

Hizmet Verdiği Bölge

Tüm İstanbul

Call Now ButtonŞimdi Ara